Bra och snygg badrumsbelysning

En bra badrumsbelysning är A och O i ett badrum. Vid vissa tillfällen vill man ha ett dämpat och mysigt ljus, och ibland vill man ha ett starkare ljus som när man exempelvis rakar eller sminkar sig.

Läs Mer

Tips på snygg badrumsbelysning

Här ger vi våra tips på riktigt snygg och modern badrumsbelysning. Vi tipsar om allt ifrån spotligts till härliga takkronor.

Buster & Punch: Denna supersnygga och moderna spotlight har fått sin design från inspiration av en motorcykels avgassystem. Denna finns att köpa på Greatlight.se.

Buratto Hue Bar: Greatlight säljer denna supersnygga spotlight. Med tillkommer även en trådlös dimmer.

Perla 6: Varför inte ha en snygg takkrona i badrummet? Ge badrummet en extra touch av lyx. Även denna finns på Greatlight.se.

Calabash: Den guldiga piece är otroligt vacker och skulle ge en guldkant till ert badrum. Sälj till förmånligt pris på Greatlight.se.

3 tips för att välja rätt badrumsbelysning

Runt badrumsspegeln vill ni ha ett tydligt ljus. Här sminkar ni er, rakar er och fixar håret. Det är viktigt med att bra ”arbetsljus”.

Vid duschen bör ni ha tillgång till ett tydligt ljus. Man spenderar mycket tid i sin dusch och då är det fördelaktigt med ett bra ljus.

I resterande delar av badrummet bör det vara lite mer dämpat och mysigt ljus.

Läs mer om: